Nieuws - Verslagen

Toernooi verslagen Tavenu toernooi – Bernisse toernooi - Masterstoernooi

Afdrukken
Hits: 766

Verslag Tavenu toernooi – Bernisse toernooi - Masterstoernooi

Beste lezer,

Alexander en Youri doen aan verschillende toernooien mee, ook buiten onze afdeling.

Op zaterdag 3 november 2018 gingen ze voor toernooi naar Numansdorp toe. Een leuk toernooi waarin je allerlei klassen tegenkomt in de voorronde. Goede wedstrijden gespeeld. In de vervolgronden kwamen we best een eind, maar kwamen beide niet in de kwartfinales terecht.

Op zaterdag 26 januari 2019 gingen ze naar Abbenbroek, het zogeheten Bernisse toernooi. Ook hier had je eerst een voorronde waarna je geplaatst werd voor de A, B of C klasse. We kwamen beide in de C klasse terecht, waar Youri uiteindelijk doordrong tot de finale van de C klasse en deze won.

Op zaterdag 24 februari 2019 reisden ze af naar het eiland Goeree Overflakkee om in Melissant binnen te rijden om daar mee te doen aan het Trefferstoernooi. Ook op dit toernooi weer beginnen in de voorronde voor plaatsing in A, B of C klasse. Alexander kwam in de C klasse terecht en Youri in de B klasse. Alexander speelde leuke partijen alhier. Een ingenieuze constructie heeft dit toernooi voor het vervolgronde. Je mag 1 keer verliezen en dan nog kun je in de finale terecht komen. Youri speelde goed, maar bereikte net niet de finale in de B klasse. Wel op een knappe 3eplaats geëindigd.

Al met al ook leuke toernooien om aan mee te doen.

Groetjes,

Youri en Alexander