Yerseke 4 - Markiezaat 6 (najaar 2020)

Afdrukken
Hits: 1546

Wedstrijd 3.

In de (thuis)ontmoeting tegen Markiezaat gaan we weer proberen om puntjes binnen te sprokkelen om mee te doen voor de top van de poule.

Ad begon zijn kamp tegen Marvin met verlies van de 1e game, maar de 2e trok hij naar zich toe. Nummer 3 en 4 waren van hetzelfde laken een pak en in game 5 kwam hij niet meer in zijn spel en moest de set aan zijn tegenstander laten. Ook tegen Matthijs speelde hij een 5-gamer en daarvan won hij wel de laatste zodat zijn eerste punt binnen was. Tegen Sabine was hij niet opgewassen en moest hij in drieën capituleren.

Alexander speelde een spannende pot tegen Sabine en opende met winst van de eerste 2 games. Na verlies van de volgende 2 games ging met 10-12 ook nipt de laatste verloren. Marvin was ook te sterk voor hem en met één game winst delfde hij het onderspit. Tegen Matthijs ging het beter. In zijn 2e 5-gamer redde hij de eer door die aan zijn verzameling toe te voegen.

Vincent maakte korte metten met Matthijs die hij in 3 snelle games versloeg. Ook Sabine moest er aan geloven. Ook zij werd in drieën verslagen. Maar met Marvin had hij meer moeite. Na verlies van de 1e game, won hij er twee op rij en leverde hij de 4e weer in. Gelukkig kon hij in de laatste zijn draai weer vinden en behield hij netjes zijn volledig aantal punten.

Met de 5-4 overwinning moeten we het doen. Het zal spannend worden in onze poule.

Procentenberekening: Senioren Team 4 6e klas B
       
Sets Gespeeld  Gewonnen       %      
       
Vincent Klap 6 6 100,00%
Kees de Blaey 6 5 83,33%
Alexander Kraan 9 2 22,22%
Ad Sgroot 6 1 16,67%
       
       
       
Zelf met 2 man   0  
Tegenstander met 2 man      
Totaal aantal sets: 27 14 51,85%
Gespeelde rondes: 3