Archief

Toernooien Masters en Bernisse

Afdrukken
Hits: 1868

Verslag toernooien Masters en Bernisse - februari 2020.

Beste lezer,

Op zaterdag 1 februari reden Alexander en Youri naar Abbenbroek om daar een leuk toernooi te spelen. De opkomst bij dit toernooi was minder dan voorgaande jaren, totaal 22 deelnemers. In de ochtendronde speel alle niveaus door elkaar, waarna je geplaatst werd in hoofdronde en verliezersronde.

Alexander kwam in de verliezersronde en Youri landde daar door spannende vijf-gamers daar ook. Na pauze speelden we 2 poules van 6. Youri kwam uiteindelijk in halve finale en daarna finale en won daarmee de verliezersronde van dit toernooi.

Op zaterdag 29 februari gingen we opnieuw naar toernooi, nu op het eiland Goeree Overflakkee in het dorpje Mellissant. Hier speelden we het toernooi van Klaas Grinwis van de Treffers. Ook hier ochtendronde om de sterkte te bepalen. Na leuke wedstrijden te hebben gespeeld kwam Alexander in de C-ronde terecht en Youri in de B-ronde. Daarna is het een ingewikkeld afvalsysteem, oftewel, je mag 1 keer verliezen en dan kun je nog in de finale terecht komen. Alexander werd helaas al snel uitgeschakeld en kan terug kijken op een leuk toernooi. Youri kwam ver en kwam zelfs in de finale terecht. Werd een zeer spannende finale, vooraf dacht Youri dat het 0-3 verlies zou worden, maar werd erg spannend, maar met kleine voorsprong in de finale werd het toch een keurige 2e plaats in de B-ronde. Net een plaatsje meer dan het jaar ervoor.

Op onze website www.ttvyerseke.nl in het fotoalbum kun je een goede impressie vinden van deze toernooien.

Groetjes,

Youri en Alexander