Den Dijk 1 - Yerseke 3 (voorjaar 2019)

Wedstrijd 4.

We gaan richting Westdorpe om tegen de koploper Den Dijk goed te presteren. Uiteraard willen we wel bij de bovenste 4 teams komen om de in eindrondes zo hoog mogelijk te eindigen.

Kees opende zijn serie tegen Petra en wist meteen na een spannende strijd zijn eerste punt veilig te stellen. In een wat extreme uitslag van de 2e game (12-10, 11-3 en 12-10) was het in drieën bekeken. Rob werd het volgende slachtoffer van hem. Hij had geen antwoord op de services van Kees en dat resulteerde in weinig punten en hij gaf het dan ook in de laatste game op bij de stand van 11-2. Tegen de andere Kees was het andere koek. Met verlies van 5-11 was het de eerste game snel gedaan en ook de 2e ging nipt met 13-15 verloren. Toen na game 3 de 9-11 op het bord stond was het een duidelijke zaak. Met 2 punten moest hij tevreden zijn.

Youri ging eveneens voortvarend van start tegen Rob, maar had moeite met diens snelle service. Het gevolg was dat hij de eerste 2 games met 9-11 en 10-12 inleverde. Wel won hij de 3e, maar in de 4e wist hij geen weerstand meer te bieden en leverde hij zijn partij in. De strijd tegen Kees was zwaar en omdat Youri zijn vechtersmentaliteit naar boven haalde wist hij de 1e te winnen. Game 2 verloor hij met 5-11, maar hij herstelde zich netjes en won de resterende 2 met 11-7 en 13-11. Tegen Petra moest hij zwaar aan de bak. In een zinderende 5-gamer trok hij toch de laatste naar zich toe en kon hij zijn 2e punt van de totaalstand binnen halen.

De dubbel tussen Youri&Kees en Petra&Kees verliep jammer genoeg niet naar wens. Met om en om verlies en winst van de games moest de laatste met 10-12 aan de tegenstanders gelaten worden. Jammer, de dubbel is altijd een belangrijk punt.

Dennis begon zijn reeks tegen Kees met dik verlies van de 1e game. Ook de 2e verloor hij nipt met 9-11 en de 3e haalde hij netjes binnen met 12-10. Toen was het echter gedaan en verloor hij toch de laatste. Petra was ook te sterk voor hem, maar moest verwoede strijd leveren om met 11-8, 12-10 en 11-9 haar zege te behalen. Tegen Rob speelde hij ook een goed partij en wist de 1e met 11-6 te winnen. Helaas struikelde hij vervolgens ook over de services van zijn kwelgeest en kon het niet meer bolwerken.

Met verlies van 4-6 leveren we wel kostbare puntjes in, maar de strijd is nog lang en we gaan met goede moed verder.


Afdrukken   E-mail