Yerseke 3 - Middelburg 9 (voorjaar 2019)

In de thuiswedstrijd tegen Middelburg moesten Youri, Jan en Vincent proberen dat team in te pakken om in de bovenste regionen mee te blijven draaien.

Youri begon in de openingsset tegen Geerten en deed dat netjes door in 4 games zijn punt te pakken. Na verlies van de eerste gaf hij niets meer weg en won zijn partij. Van Matty kreeg hij geen gamepunt tegen en dat betekende puntje 2 op zijn conto. Jan Willem bood nog wel tegenstand, maar ook hij werd aan het spit geregen. Met verlies met maar liefst 16-18 moest hij alleen de 2e game prijsgeven. De 100% was binnen.

Jan ging tegen Jan Willem ook voortvarend van start door vlotjes zijn set te winnen. In drieën was het gebeurd. Tegen Geerten ging het moeizamer, want daar had hij met dik verlies van de 2e en 10-12 verlies van de 4e game net genoeg aan de rest van de 5 games die hij nodig had. Gelukkig rolde het balletje de goede kant op. In drieën kon hij ook zijn laatste punt bijschrijven tegen Matty zodat ook hij de volle winst boekte.

In de dubbel van Youri&Jan tegen Geerten&Jan Willem hadden de mannen ook 5 games nodig om dat punt naar zich toe te trekken. Na 11-3 in de eerste game verliep de rest van de set gelijk op en met om en om gamewinst was de zege binnenboord.

Vincent deed zijn stinkende best om de punten te verzamelen, maar tegen Matty lukte het niet om dat te klaren. Met 7-11, 10-12 en 8-11 was het einde verhaal. Van Jan Willem won hij game 1, maar daarna ging het jammer genoeg mis en verloor hij de resterende 3. Geerten was ook te sterk voor hem en in een snelle 3-gamer moest hij knarsetandend de winst aan zijn tegenstander laten.

Met de 7-3 overwinning doen we goede zaken en we staan nu met 5 teams tussen 17 en 20 punten uit de eerste drie wedstrijden. Het wordt nu al spannend.

Afdrukken   E-mail