Yerseke 3 - Kerkwerve 3 (voorjaar 2019)

De mannen van Kerkwerve kwamen op bezoek op de tweede wedstrijddag van de competitie. Veteraan Jaap was ook van de partij en we waren benieuwd wat we dit keer klaar zouden maken.

Jan begon tegen Jos gelijk met de eerste set in vijven van de avond. Met alleen een groot verschil in de 3e game met winst voor Jan, verliepen de andere 4 evenwichtig en haalde hij met 11-9 de zege binnenboord. Van Jaap won hij vrij eenvoudig in drieën en tegen Marcel had hij 4 games nodig om de zege veilig te stellen, zodat een 100% score zijn deel was.

Youri deed eveneens een duit in het zakje door in 4 games te winnen van Marcel. Met sterk spel bond hij ook Jos aan de wagen en won gedecideerd in drie snelle games. Jaap was ook niet opgewassen tegen het vaste spel van onze goalgetter en moest zich na 3 games overgeven. Ook voor Youri was de volle buit binnen.

In de dubbel tussen Jan&Youri en Jos&Marcel vielen de kaarten onze kant op. Met slechts één verliesgame was het punt voor ons en werd het bijgeschreven in de totaalstand.

Alleen Kees zat het niet mee. Zijn eerste set, tegen Jaap, wist hij nog wel binnen te slepen, maar de partij tegen Marcel had een vreemd verloop omdat hij de eerste 2 games vlotjes won, maar omdat zijn tegenstander een andere tactiek ging gebruiken had hij daar geen antwoord op en verloor hij vervolgens de laatste 3 games op rij. Te laat zag hij in hoe hij het spel van zijn opponent moest ontregelen. Tegen Jos leverde hij redelijk partij, maar slechts 1 game winst was te weinig en was dan ook verlies zijn deel.

Met de eindstand van 8-2 hebben we goede zaken gedaan en staan we weer in de bovenste regionen van de 8 deelnemende teams in de poule.

Afdrukken   E-mail