• Website Laatst Gewijzigd op woensdag 13 februari 2019, 22:09:56.

Het spel gaat weer op de wagen met de uitwedstrijd tegen de mannen van Reynaert, waarvan we er 2 niet kennen en oudgediende Huub. Een geduchte tegenstander. We gaan proberen om zoveel mogelijk punten te pakken om een goede start te maken in de 5e klas van de afdeling.

Jan opende de ontmoeting tegen Huub die de 1e game bij Jan inleverde, maar toen orde op zaken stelde en de overige 3 naar zich toe trok. Tegen Winsly was het eenzelfde laken een pak. Weer won Jan de eerste en moest hij de rest nipt aan zijn tegenstander laten. In de enige 5-gamer van de avond streed hij tegen Hans of zijn leven er van af hing en in de laatste game gaf hij nog 3 punten weg en was zijn 1e punt zijn deel. Toch niet een helemaal bevredigende uitslag.

Youri was niet opgewassen tegen Winsly want in drie snelle games was de strijd gestreden en incasseerde hij zijn verlies. Tegen Hans ging het beter en met de mooie cijfers van 7, 5 en 9 punten tegen, stak hij zijn eerste zege in zijn zak. De wedstrijd tegen Huub was spannend tot het eind en jammer genoeg lukte het net niet om die in zijn voordeel te beslissen. Met nipt verlies in drieën moest hij genoegen nemen. Met 1 punt verliet ook hij het strijdtoneel.

De dubbel van Jan&Youri tegen Huub&Winsly verliep gelukkig wel naar wens. In een evenwichtige kamp trokken onze mannen met 13-11, 11-7 en 11-8 de overwinning naar zich toe.

Ook Dennis leverde zijn aandeel in het puntenaantal. In zijn eerste pot, tegen Hans won hij de 1e game fors met 11-3. In de 2e werd kwam Hans al wat dichterbij, maar met 11-8 eindigde ook die game met winst. Door netjes met 11-9 ook de 3e te winnen had hij eveneens zijn punt binnen. Tegen Huub speelde hij ook sterk, maar kon het toch niet bolwerken en verloor de set in drieën met 7, 8 en 9 punten. Van Winsly verloor hij maar net, want met 5-11, 9-11 en 13-15 had er meer in kunnen zitten.

Al met al is het 4-6 verlies niet helemaal naar de zin en gaan we zien wat de volgende partij ons zal brengen.

Procentenberekening: Senioren Team 3 5e klas A

Sets Gespeeld  Gewonnen       %