Het uur van de waarheid is aangebroken. Als we nu niet genoeg punten halen tegen Scaldina is het te laat om nog hoop te koesteren om in de 4e klas te blijven. Het zal sowieso zwaar worden.

Het waren veel Jannen tegen de Zierikzeeënaren en Kees begon de laatste competitieavond tegen Jan Ka.. Het is een slecht seizoen voor hem en dat bleek eens te meer in zijn eerste set. Met 3 verloren games op rij sloot hij de sessie af. Ook tegen Christan liep het slecht af want dat was eveneens van het zelfde laken een pak. Alleen in zijn laatste pot, tegen Jan Ki.. wist hij nog een game te winnen, maar dat was het dan. Met de meest slechte score werd zonder punten een slecht seizoen afgesloten.

Onze Jan deed het heel wat beter. Hij komt steeds beter op dreef en in een spannende 5-gamer wist hij van Jan Ki.. met 11-9 de laatste game te winnen. Tegen Jan Ka.. had hij er 4 nodig om zijn tweede set binnen te slepen en tussen hem en Christan ontspon zich een ware titanenstrijd die helaas nipt verloren werd door de 5e game met 9-11 in te leveren. Al met al kan Jan met 2 punten toch tevreden zijn over het najaarsseizoen dat traditioneel moeizaam voor hem begint.

De dubbel van Youri&Jan tegen de 2 andere Jannen werd ook een spannende 5-gamer. Na verwoede strijd werd het altijd belangrijke wedstrijdpunt binnen gesleept door de laatste game met 11-8 af te sluiten.

Ook Youri heeft een goed seizoen achter de rug. Hij begon tegen Christan met verlies van de eerste 2 games, maar herstelde zich goed en werkte de partij in zijn voordeel af door de laatste 3 naar zich toe te halen. In zijn 2e 5-gamer, tegen Jan K.., was hij minder fortuinlijk. In de laatste game moest hij de overwinning aan zijn tegenstander laten. Jan Ka.., zijn laatste opponent in deze competitie, was gelijk ook zijn laatste slachtoffer. Met 11-9, 12-10 en 11-8 sloot hij de wedstrijdserie af. Hij kan met tevens 2 punten, terug kijken op een redelijk seizoen met als bonus een nipt hoogste percentage van ons team.

De 5-5 einduitslag heeft niet kunnen voorkomen dat degradatie een feit is. Aangezien Kerkwerve weliswaar een punt minder behaalde dan wij moeten we met 5 punten achterstand op hen afscheid nemen van de 4e klas in de afdeling. Het is nog niet voorgekomen dat we degradeerden en we zijn dan ook vast van plan om in de 5e klas hoge ogen te gooien om weer terug te keren naar de 4e klas. Met een weliswaar tegenvallend seizoen gaan we toch met goede moed in het voorjaar aan de slag.

Procentenberekening: Senioren Team 3 4e klas A

Sets Gespeeld  Gewonnen       %