In de 9e wedstrijd van het najaar ontvingen we het team van Arnemuiden. Het was nu zaak om wat punten te scoren want anders zag het er slecht uit wat betreft de stand in de poule.

Helaas begon Youri met verlies van zijn pot tegen Bas. Hij kon nog een game winnen, maar dat was het. Van Anita kon hij zelfs niets inbrengen en min drieën moest hij haar de zege laten. Tenslotte was Casper ook te sterk voor hem. Met ook één winstgame sloot hij zijn serie af met 0 punten. Jammer voor zijn gemiddelde.

Met Jan ging het ook niet veel beter. Na een hevige strijd wist hij tot zijn blijdschap na 5 bloedstollende games van Casper te winnen. Van Bas verloor hij de 1e game en won de 2e, maar in de resterende redde hij het niet meer en was zijn eerste verliespartij een feit. Ook tegen Anita, waar hij de laatste jaren meestal van won, speelde hij weer een 5-gamer en die verliep ook niet voorspoedig. In de laatste kon hij nog 6 punten bijeen sprokkelen en was het spel verloren. Met 1 punt moest hij genoegen nemen.

De dubbel tussen Jan&Vincent en Casper&Anita bracht ook al niet veel vrolijkheid. Met 5-11, 8-11, 11-5 en 6-11 moest ook deze set afgegeven worden.

Vincent tenslotte moest beginnen tegen Anita en speelde geen slechte partij tegen haar, maar kwam toch tekort. Met een game winst delfde hij het onderspit. Tegen Casper was hij kansloos. in drie snelle games was ook zijn volgende nederlaag een feit. Tegen het speciale spel van Bas kon hij het eveneens niet bolwerken. Na nog winst van de 3e game verloor hij de laatste en waren zijn inspanningen helaas zonder resultaat.

Met het 1-9 verlies op deze avond is de schade nu erg groot en moeten we vrezen voor degradatie. Maar we houden ons vast aan de laatste strohalm dat Kerkwerve ook punten zal verspelen.