TCO dat onze volgende tegenstander is in hun thuiswedstrijd kunnen we niet meer inhalen. Zij staan op plaats 3 in de poule. We moeten wel punten pakken, want elke kans moeten we benutten.

Voor de verandering begon Jan aan de eerste set tegen Ronny. Hij wist diens spel zodanig door de war te brengen dat hij pas in de laatste game meer tegenstand kon bieden, maar toen was het te laat en won Jan zijn pot in drieën. Dat gaf moed voor de volgende en ook Michiel werd snel aan het spit geregen. Zijn laatste wedstrijd was tegen Lizanne en van haar kwam nog de meeste tegenstand. Toch stelde Jan zijn 100% veilig door met 14-12, 11-8 en 11-9 ook zijn laatste punt binnen te halen.

Kees zit het nog niet erg mee, want zijn partij tegen Michiel ging al gelijk in drie games de mist in. Hij kon geen vat krijgen op zijn spel. Tegen Lizanne ging het gelukkig beter en weliswaar leverde hij tegen haar een game in, maar won alsnog de set. In zijn 3e leverde hij verwoede strijd tegen Ronny, maar moest helaas weer (met 7-11, 15-17 en 8-11) de zege inleveren.

De dubbel van Jan&Kees tegen Ronny&Michiel was een spannende aangelegenheid. Helaas waren de uitslagen keihard. Met 11-13, 9-11 en 8-11 gingen ze de boot in.

Dennis begon tegen Lizanne en speelde de wedstrijd van zijn leven. In de enige 5-gamer van de avond was het om en om winnen van games tot en met de vierde. In de laatste steeg hij tot grote hoogte en kwam zij tot nog welgeteld één punt. Je kan gerust stellen dat hij zeer in zijn nopjes was. Ook tegen Ronny speelde hij sterk. Na verlies met 5-11 van de 1e game herstelde hij zich en won netjes de 1e met 11-8. In de laatste 2 moest hij jammer genoeg met 2x 8-11 genoegen nemen en zijn punt inleveren. Tegen Michiel was hij niet opgewassen en verloor dan ook in een snelle 3-gamer zijn laatste set.

Al met al staan we na de 7e ronde 1 punt achter op Kerkwerve. Het zal nog heel spannend worden om te proberen 5e te worden in de poule.