• Website Laatst Gewijzigd op maandag 19 november 2018, 20:17:57.

Het begint er tamelijk penibel uit te zien, want in de wedstrijd tegen onze directe concurrenten moesten we wegens omstandigheden met z'n tweeën aantreden.

Kees opende tegen Jos de serie en wist in vier games de set naar zich toe te halen, wat een leuke opsteker was. Tegen de andere Kees was het een slecht begin met verlies van de eerste 2 games, maar de volgende 2 werden weer gewonnen en dus moest de 5e het resultaat bepalen. Tot 7-7 kon hij het nog bijbenen, echter toen was het over en sluiten, haalde hij geen punt meer en verloor de pot. Tegen Robin zat er bijna een verrassing in de lucht. In de 5e game stond hij op 4 matchpunten, maar verknalde hij het alsnog door die allemaal weg te geven en met 10-12 te verliezen. Dat het behoorlijk balen was behoefd geen uitleg.

Vincent begon zijn eerste partij tegen Robin die helaas te sterk was en in een 3-gamer was het pleit snel beslecht. Van Jos won hij netjes de eerste game, maar toen die het spel van Vincent doorkreeg nam hij het initiatief over en waren de laatste 3 door zijn dwingende manier van spelen voor hem. Weliswaar was de laatste met 13-15, maar dat mocht niet meer baten. Tegen Kees speelde hij ook in vieren. Met alleen winst van game 2 moest hij jammer genoeg ook dit keer genoegen nemen met de nederlaag. Ook Vincent was vandaag niet erg gelukkig in het spel.

De dubbel, die in de vorige ontmoeting nog gewonnen werd, was nu heel andere koek. Kees&Vincent kregen geen vat op het vaste spel van Robin&Kees en ze werden met 7 en 2x 8 punten gedecideerd aan de kant gezet.

Dat de 1-9 geen beste uitslag is mag duidelijk zijn. We zullen hevig moeten knokken om niet te degraderen.