• Website Laatst Gewijzigd op donderdag 18 oktober 2018, 19:59:37.

Wat zou het worden in de laatste wedstrijd van de eerste helft van deze competitie. We hebben de punten hard nodig, want anders wordt het een moeilijke zaak om stand te houden.

In de uitwedstrijd tegen Scaldina ging Dennis ditmaal als eerste de arena in. Christan was jammer genoeg toch te sterk en het was snel een bekeken zaak. Tegen Pang was het ook een lijdensweg, want ook in deze pot was er geen eer te behalen. Zijn beste spel was tegen oudgediende Jan. Hij verloor weliswaar, maar met 2x 5 en in de laatste 8 punten moest hij tevreden zijn.

Jan speelt in het najaar altijd wat minder, maar tegen Pang scheelde het niet veel of hij had hem in de zak. Tot zijn spijt moest hij in de 5e game toch zijn verlies accepteren. Met 7-11 leverde hij zijn set in. Tegen de andere Jan speelt hij altijd gelijk opgaande partijtjes., maar nu kwam hij toch net te kort en met 7, 8 en 7 punten was het verlies daar. Gelukkig keerden de kansen tegen Christan. Nadat hij de eerste 2 games gewonnen had lukte het even niet en moest de 3e aan zijn tegenstander laten, maar de spannende laatste won hij nipt met 13-11 en was hij toch tevreden met zijn punt.

Net als de week ervoor ging de dubbel van Christan&Jan tegen Jan&Youri de mist in. In drieën was het bekeken.

Youri is de laatste tijd erg goed op dreef. Door zijn vaste spel verschalkte hij zijn eerste set tegen Jan. In een mooie 4-gamer sloot hij de laatste af met 12-10. Ook tegen Christan had hij 4 games nodig om zijn 2e punt bij het totaal te voegen. Net als tegen Jan verloor hij eveneens de derde game. Het zwaarst had hij het tegen Pang, waar hij zijn langste set voor nodig had. In de beslissende 5e game trok hij het punt naar zijn kant met een 11-5 uitslag. Je kan gevoeglijk aannemen dat hij zeer in zijn nopjes was met zijn 100% score. Goed gedaan Youri.

Met 4 punten moeten we genoegen nemen. Dat betekent dus vol aan de bak in de resterende wedstrijden.