• Website Laatst Gewijzigd op donderdag 18 oktober 2018, 19:59:37.

Over het algemeen is Middelburg behoorlijk sterk en het zal dan ook niet meevallen om punten te pakken in onze thuiswedstrijd.

Youri, die goed op dreef is begon zijn serie tegen Rikki die helaas iets te vast was en in een op en neergaande pot verloor hij nipt de 5e game. Tegen Ron lukte het beter en met 11-7 en tweemaal 11-9 trok hij netjes de set naar zich toe. Ook tegen Dicky was het spannend. In zijn 2e 5-gamer van deze avond wist hij nu wel de laatste te winnen en kon hij 2 punten bijschrijven bij zijn totaal.

Jan wist in de set tegen Dicky ook de zege te behalen. Hij had er 4 games voor nodig, maar het punt was binnen. Ricky won gedecideerd in drieën zijn pot. Jan kon geen vuist maken en verloor kansloos. Tegen Ron speelde hij beter, maar moest tandenknarsend zijn verlies accepteren met 8-11 in de 5-gamer. Met 1 punt was hij niet tevreden.

De dubbel tussen Youri&Jan tegen Rikki&Ron werd in 5-gamer nipt verloren. Met 12-14 werd hij afgesloten.

Er hing bijna een sensatie in de lucht in de partij van Dennis tegen Ron, maar helaas, in de laatste van de 5 games was de pijp leeg en haalde hij nog 5 punten, wat natuurlijk te weinig was. Tegen Dicky was hij niet opgewassen en in een snelle partij was het pleit beslecht. Van hetzelfde laken een pak was de set tegen Rikki. Ook daar was hij niet tegen opgewassen en ook tegen hem moest hij capituleren.

Met het verlies van 3-7 wordt het alsmaar moeilijker om bij te blijven en we zullen dan ook onze uiterste best moeten doen om de aansluiting een beetje te houden.