De derde ontmoeting moest gestreden worden in en tegen Arnemuiden wat bestaat uit ervaren oude rotten op tafeltennisgebied. We zouden zien hoe alles uit ging pakken.

Jan opende de sessie tegen Bas waartegen het altijd moeilijk spelen is vanwege de draaiballen die hij produceert. Met de cijfers van 9-11, 10-12 en 11-13 verlies was de opgaaf te moeilijk en het punt verdwenen. Nico leverde taaie tegenstand en deze pot duurde dan ook 5 games die gelukkig in het voordeel van Jan eindigde. Helaas was Casper te sterk en dat resulteerde in verlies van een snelle set in drieën. Met 1 punt moest hij genoegen nemen.

Youri doet het goed in deze competitie want in de partij tegen Nico verloor hij alleen de 3e game en wist hij de zege binnen te slepen. Casper was ook veel te sterk voor hem, want hij scoorde in totaal slechts 7 punten in drie games en moest hij heel snel capituleren. In zijn laatste set, tegen Bas, herstelde hij van de malaise en in vieren werd het 2e punt aan zijn verzameling toegevoegd.

De dubbel tussen Jan&Youri en Bas&Casper was een spannende aangelegenheid. In vijf zinderende games waar het alle kanten op ging werd uiteindelijk de winst behaald door de tegenstanders. Jammer dat onze zegereeks van de dubbels onderbroken werd.

Dennis bood behoorlijk tegenstand tegen Casper, want hij haalde nog 9, 7 en 5 punten, maar was wel de verliezer. Ook tegen Bas moest hij het onderspit delven. Eveneens in een 3-gamer verloor hij de pot. Tegen Nico kwam hij nog het verst. Met nipt verschil verloor hij in totaal 3 games en wist de derde dik te winnen, maar helaas was dat te weinig en kon hij niets bijschrijven bij het totaal.

Met het 3-7 verlies zullen we genoegen moeten nemen. Hopelijk worden in de volgende wedstrijd wat meer punten behaald.