De mannen van TCO'78 hadden in de vorige ronde gelijk gespeeld tegen het sterke Middelburg en we waren dus voorbereid op een pittig onderonsje tegen de Ossendrechters.

Youri begon zijn serie tegen Ronny en al snel bleek dat hij niet as opgewassen tegen de scherpe spinballen van zijn tegenstander. Het gevolg was dan ook dat het in een snelle 3-gamer bekeken was. Tegen Jimmy maakte hij er een spannende pot van en wist die met gelijkwaardige cijfers netjes in vieren naar zich toe te halen, wat zijn eerste punt opleverde. Zijn partij tegen Michiel verliep minder voorspoedig, want ook tegen hem was het verschil te groot en verloor hij zijn laatste set in drieën. Zijn buit was 1 punt voor het totaal.

Kees had zijn avond niet en speelde een lange 5-gamer tegen Michiel, die in het begin moeite had met de services van Kees, maar op het eind genoeg grip erop had om de set naar zich toe te trekken. Van Ronny wist hij nog een game te winnen, maar daarna was het gedaan met de pret en was hij kansloos in de drie laatste games. Weer een punt weg. Van Jimmy verloor hij de eerste 2 games en lukte het toch nog om de volgende twee te winnen. Alleen in de laatste ging het weer mis en haalde hij nog 3 schamele puntjes. Met niks gewonnen was het ferm balen.

In de dubbel van Youri&Vincent tegen Ronny&Michiel werd verrassend de 1e game gewonnen. Nummer 2 moest echter worden ingeleverd en was de strijd weer helemaal open. In de 3e game lag de combinatie onze mannen beter en haalden ze mooi een 11-5 zege. Kees zei na afloop daarvan nog dat deze gewonnen combinatie hun het beste lag, wat natuurlijk niet zo lekker was voor de aankomende game. Echter de 4e bleek ook gelijk de laatste te zijn van de dubbel, want die werd met 11-5 afgesloten en eindigde met de zege.

Vincent raakt op dreef in deze competitie. Waar hij vorige week een overwinning boekte ging het dit keer nog beter en begon hij in zijn eerste set met een knappe 11-6, 8-11, 9-11, 11-8 en 12-10 zege van Jimmy. Weliswaar verloor hij nipt in drieën van Michiel, maar het klapstuk was de verwoede strijd tegen Ronny. Na 2 verloren games keerde het getij en stuurde hij met 11-7, 11-3 en 11-9 in de laatste 3 games zijn opponent het zwarte bos in. Een mooie 2 punten erbij op zijn totaal.

Met de 4-6 eindstand moeten we het doen en is de schade nog te overzien. Alle uitslagen zitten dicht bij elkaar.