Het najaarsseizoen gaat weer beginnen en we starten de competitie in de uitwedstrijd tegen de mannen van Kerkwerve; Rien, Robin en Kees.

We hebben er zin in en gaan dan ook met goede moed aan de slag om de benodigde puntjes te pakken tegen de tegenstanders die we zeer zeker niet moeten onderschatten.

Onze Kees begon zeer voortvarend tegen Rien met ruime winst in de eerste 2 games, maar dat was een vertekend beeld want in de 3e draaide het om en kwam Rien in zijn ritme, wat resulteerde in zijn winst van de game. Met kunst en vliegwerk wist Kees gelukkig toch de set naar zich toe te trekken door met 13-11 de laatste game te winnen. Tegen Robin gaat het dikwijls om en om wat de winst betreft, maar dit keer lukte het totaal niet om vat op het spelletje te krijgen en hij verloor dan ook kansloos zijn 2e partij in drie snelle games. Tegen de andere Kees lukte het weer wat beter en slaagde hij er in om weliswaar met verlies van de 2e game toch de 3e en 4e net te winnen en de set binnen te slepen en had hij 2 punten op zak.

Youri speelde in zijn eerste van 2 vijf-gamers tegen Robin zijn eerste pot, maar moest in de 5e het hoofd buigen want met 10-12 leverde hij zijn set in. Ook tegen Kees moest hij diep gaan. In wederom 5 spannende games was in de laatste het verzet van zijn tegenstander gebroken en haalde hij zijn eerste zege naar zich toe. Van Rien verloor hij de 1e game, maar daarna kwam hij sterk terug en gunde hij Rien nog 3, 8 en 5 punten. Met ook 2 gewonnen partijen kon hij tevreden zijn.

In de dubbel tussen Youri&Vincent en Rien&Robin ging het verrassend goed. Ondanks de geduchte tegenstand werd de 1e game met 11-6 gewonnen en ook de 2e ging, na eerst ferme achterstand met 13-11 onze kant op. Met 11-8 werd de 3e aan de reeks toegevoegd en was de winst daar. Een mooie opsteker.

Ook Vincent was goed op dreef, maar ondanks vast spel moest hij in een slopende 5-gamer zijn meerdere erkennen in de persoon van Kees omdat hij in de laatste geen antwoord meer had op het spel van zijn opponent. Tegen Rien ging het beter en in een degelijk 4-gamer haalde hij netjes zijn winst naar zich toe. Jammer genoeg ging het in zijn laatste set, tegen Robin die de hele avond sterk speelde, weer net niet naar wens. Met 8-11, 7-11, 11-9 en 6-11 sloot hij zijn serie af. Toch had hij een goed gevoel over zijn spel waar hij naar eigen zeggen lekker in zat.

Met de 6-4 overwinning hebben we een mooi begin genaakt. We gaan zien hoe het gaat lopen in deze behoorlijk zware competitie.