• Website Laatst Gewijzigd op vrijdag 21 september 2018, 13:37:40.

{module AddThis - Bookmark and Sharing Tool}

Ongeacht de uitslag in de uitwedstrijd tegen Hotak kunnen we vrijuit spelen omdat we al op een veilige plaats staan in de poule. Uiteraard gaan we toch proberen zoveel mogelijk punten te scoren om die 3e plaats vast te houden.

Youri begon zijn serie goed door mooi in vieren te winnen van Nico. Tegen Frank had hij echter weinig in te brengen, want in een snelle 3-gamer was hij kansloos en leverde hij zijn eerste punt in. De strijd tegen Kees verliep heel wat spannender. Ondanks zijn verwoede tegenstand lukte het net niet om de winst naar zich toe te halen. Met 8-11, 8-11 en 12-14 sloot hij zijn laatste partij in de competitie af.

Jan was wat onfortuinlijk in zijn eerste set tegen Frank. Hij haalde 10, 6 en 7 punten en dat was tevens zijn laatste verlies van de avond. Tegen zijn (achter)naamgenoot Kees leverde hij de 1e game nog in, maar toen was de beer los en won hij de resterende 3, waarvan de laatste nipt met 12-10. Met Nico was het een gevecht tot de laatste snik. In een zinderende pot werd het 15-13 in de 5e game voor Jan en had hij 2 punten bijgedragen.

Youri&Kristiaan speelden de dubbel tegen Nico&Kees. Het leek na verlies van de 1e en winst in de volgende 2 games dat de mannen de buit binnen zouden halen, maar het liep anders. Met minimaal verschil verloren ze toch de laatste 2. De score van de dubbelspelen is nu geëindigd op 50%.

Op dezelfde manier als in de eerste ontmoeting, toen hij er ook 3 won, herhaalde Kristiaan nu dat kunststukje door weer in al zijn partijen te zegevieren. Aan Kees moest hij alleen de 3e game toestaan en was zijn overwinning een feit. Nico was het volgende slachtoffer. Met 6 en 2x 5 punten voor zijn tegenstander was het de snelste pot van de avond. Tenslotte ging ook Frank aan het spit. In de 1e was het nog nipt 12-10, maar in de laatste 2 was het met 2x 11-7 gedaan en was zijn 100% een feit.

Op de valreep zijn we toch nog op de 3e plaats gebleven. Met 1 punt voor op de Pin Pongers, een mooi resultaat. Nu op naar het najaar waarin we er weer voor gaan in de 4e klas.

Procentenberekening: Senioren Team 4 4e klas A

Sets Gespeeld  Gewonnen       %