• Website Laatst Gewijzigd op zondag 12 augustus 2018, 16:10:47.

Tegen de tegenstanders van vanavond moeten we punten pakken want anders zouden we wel eens in de gevarenzone kunnen komen, zodat we misschien wel een beslissingswedstrijd moeten spelen om in de 4e klas te blijven.

Youri begon in de uitwedstrijd in ieder geval goed tegen Koop van de Scaldinaploeg door in drieën van hem te winnen. In zijn 2e set deed hij dat nogmaals tegen Remy en dat was een lekkere opsteker voor zijn laatste pot, tegen Arthur. Daar had hij 4 games voor nodig en alleen de 1e game moest hij zich gewonnen geven, waarna hij netjes de drie resterende won en zijn 100% zeker stelde.

Kristiaan was in zijn partij tegen Remy erg goed op dreef en gunde zijn tegenstander 2x 6 en 4 punten, zodat het snel afgewerkt was. Misschien wel tot zijn eigen verrassing verslikte hij zich tegen Arthur, want met 6, 9 en 7 punten voor Kristiaan haalde de Zierikzeeënaar zijn revanche voor de verloren match in de vorige ontmoeting. Gelukkig herpakte hij zich in zijn laatste set en won hij in vieren van Koop zodat hij 2 punten kon bijschrijven voor het team.

We gaan goed in de dubbel en ook dit keer was het prijs voor Kristiaan&Jan tegen Koop&Arthur. Weliswaar verloren ze de 1e, maar de volgende 3 games gingen met grote overmacht onze kant op wat het gemiddelde van onze gewonnen dubbels behoorlijk opkrikte.

Jan komt steeds beter in vorm en dat bleek al gelijk tegen Arthur die hij in een snelle 3-gamer opzij zette. Ook Koop was een gewillig slachtoffer en ging eveneens in drieën in de zak. Met Remy had hij nog de meeste moeite, want daar won hij wel van, maar de cijfers van 12-10, 17-15 en 11-6 logen er niet om. Hij was blij met zijn 100%.

We hebben erg goede zaken gedaan en we gaan zien wat de laatste 2 wedstrijden gaan brengen. We staan nu op plaats 3 in de poule en met de PinPongers en Hotak nog voor de boeg zou het goed moeten komen. Als we daartegen in evenwicht kunnen blijven, houden we die achter ons.