• Website Laatst Gewijzigd op zondag 12 augustus 2018, 16:10:47.

De eerste wedstrijd tegen Hotak was de match van de waarheid. Na de zeperd van vorige week, tegen de PinPongers was het nu zaak van punten pakken om minimaal in de middenmoot van de poule te blijven. Maar zoals gezegd; de goede moed was zeer aanwezig.

In zijn startset begon Youri zeer voortvarend tegen Nico. Met 11-2 en 11-4 leek het een walk-over te worden, maar game 3 ging toch verrassend met 10-12 naar de tegenstander. Gelukkig wist hij de laatste met 11-8 te winnen en was de kop er af. Tegen Kees had hij het heel wat zwaarder en hij had dan ook 5 games nodig om ook deze evenwichtige partij nipt in de zak te steken. Miranda was echter te sterk voor hem en hij moest haar dan ook de zege laten. Met 2 punten moest hij tevreden zijn.

Jan moest in zijn 1e partij, tegen Miranda, game 1 aan haar toestaan, maar haalde vervolgens de andere 3 met groot verschil naar zich toe en dat was dat. Tegen Nico moest de factor geluk een woordje meespreken, want tm game 4 was het onzeker wie de eindoverwinnaar zou worden. Voor de laatste speelde hij zijn beste spel van de match en was met 11-4 spekkoper. Kees was de makkelijkste prooi voor Jan. Hij kon niet tegen de 'Jan-ballen' op en de set was dan ook in 3 snelle games bekeken. Weer een 100% score.

De dubbel van Jan&Kristiaan tegen Nico&Kees verliep uiterst vlotjes voor onze matadors. Met 2x 11-6 en 11-5 werden het 'vijandige' dubbel rigoureus aan de kant gezet en kwam er weer een puntje onze kant opgerold.

Kristiaan gaat onverdroten voort met het verzamelen van punten, alhoewel ook bij hem het geluk redelijk aan zijn kant was. Maar geluk dwing je ook af, zeggen ze wel eens. Hij speelde een spannende 5-gamer tegen Kees en wist die netjes naar zich toe te trekken door de laatste met 11-7 te winnen. Van Miranda won hij nipt de 1e game met 12-10 en verloor hij de 2e game met 6-11, maar aangezien hij de laatste 2 vrij simpel won met 11-8 en 11-6, zat zijn 2e punt ook in de pocket. Tegen Nico had hij ook 4 games nodig. In de 3e verslikte hij zich en door daarna weer met 11-7 te winnen schreef ook hij zijn 100% op zijn conto bij.

Door deze grote 9-1 overwinning staan we er nu weer wat florissanter voor en moeten we afwachten wat de concurrenten in de volgende 2 weken gaan doen. Wij zijn dan vrij vanwege de al gespeelde wedstrijden en zullen dan precies weten waar we staan.