• Website Laatst Gewijzigd op donderdag 18 oktober 2018, 19:59:37.

Hoe gaan we het nu krijgen? Van te voren hadden we er goede moed op dat we wat punten zouden kunnen pakken in de uitwedstrijd tegen de Pin Pongers, de ploeg uit Wouwse Plantage. Zij hadden nog weinig punten en als je daar van uit gaat zou het toch moeten lukken om een leuke score te bewerkstelligen. Hoe fout kan het zijn om die conclusie te trekken.

Dat bleek al gelijk uit de eerste set van Youri tegen Eelco. Hij wist de eerste 2 games nog te winnen, maar daarna was het gebeurd en verloor hij de pot alsnog. Van René won hij ook game 1 waarna het ook tegen deze tegenstander over en uit was. In zijn laatste partij, tegen Walter trok hij eveneens nog een game naar zich toe en moest hij de andere 3 inleveren.

Jan speelde zijn eerste pot tegen René en wist er met de vreemde cijfers van 4-11, 12-10, 15-17, 11-5 en 4-11 niet in te slagen om het punt te behalen. Dat hij niet slecht speelde bleek tegen Walter, want ook daartegen wist hij er een vijf-gamer uit te slepen, die jammer genoeg echter ook nipt verloren ging met 9-11 in de laatste. Het werd hosanna in zijn laatste set in vijven. Na de eerste 2 verloren te hebben draaide het om en gunde hij zijn opponent nog 8, 2 en 3 punten. Toch de eer nog gered.

In de dubbel tegen Eelco&Walter konden Youri&Jan het ook niet bolwerken. In een snelle set van 3 games was het gebeurd met de koopman en was het verlies daar.

Je zou er een beetje moedeloos van worden want Vincent speelde het ook niet klaar om punten naar zich toe te halen. Hij begon hoopvol tegen Walter, maar na winst van de eerste verloor hij de resterende 3. Tegen Eelco was het vechten tegen de bierkaai. Hoe jij ook knokte; in drieën was de winst verkeken. In zijn laatste set, tegen René, verloor hij de game 1 en 2 met 9-11 en 5-11, daarna won hij met 11-4 en leverde vervolgens de laatste weer met groot verschil in. Een vreemde partij.

Met het verlies van 1-9 staan we er nu minder florissant voor. We hebben nog wel voorsprong op Scaldina en de Pin Pongers, maar die hebben allebei 2 wedstrijden minder gespeeld dan wij. De moed houden we er natuurlijk altijd hevig in en we zullen strijden tot het gaatje.