• Website Laatst Gewijzigd op zaterdag 14 april 2018, 13:36:29.

Het waren dezelfde 3 tegenstanders als de vorige keer in de wedstrijd tegen Smash'76 4, dus hoe zou het dit keer uitpakken. Youri won er destijds 2 en Jan 3 en Vincent was een open vraag, want hij was er toen niet bij.

Job haalde in de eerste set, tegen Jan, al gelijk zijn revanche door in vieren van hem te winnen. Van Jacob won hij in vieren en dat ging de goede kant op. In zijn laatste pot, tegen Kees, haalde hij dan ook alles uit de kast, maar in 5 spannende games ging de zege toch naar zijn tegenstander. Toch nog een punt binnen.

Bij Youri lukte het ook minder dan de in de eerste ontmoeting. Hij moest zijn eerste punt inleveren bij Jacob, waar hij die de vorige keer versloeg. De set tegen Kees verliep gunstiger voor Youri. Met om en om gewonnen en verloren games was Kees de weg kwijt en haalde Youri zijn gram. Job was een maatje te groot en dat leidde dan ook tot verlies in de laatste set van de avond. Jammer maar helaas; hij moest het met 1 punt doen.

Gelukkig ging het in de dubbel tussen Job&Kees en Jan&Youri wel voorspoedig. In een sterk gespeelde 3-gamer wisten de matadors de overwinning af te snoepen en dat betekende dat van de dubbels er 3 van de vijf tot nu toe gewonnen zijn.

Vincent begon tegen Kees met een gelijk opgaande partij waarin hij een game wist te winnen, maar de resterende nipt verloor. Ook van Job won hij een game en het was jammer dat de 4e met 10-12 verloren ging, want er had meer in kunnen zitten. Jacob was zonder meer te sterk voor hem en hij moest dan ook in drieën de set prijsgeven.

Ondanks 3-7 verlies staan we nu toch gek genoeg aan kop, maar dat is natuurlijk een vertekend beeld omdat we al 5 rondes gehad hebben en de rest 3 en 4 partijen gespeeld hebben. Maar we zouden wel in de middenmoot moeten kunnen eindigen, gezien de nog resterende tegenstanders.

Week programma

31-maart Vice Versa '51 1 - Yerseke 1