• Website Laatst Gewijzigd op zondag 12 augustus 2018, 16:10:47.

In de thuiswedstijd tegen Scaldina gingen we proberen om weer punten te pakken om in de bovenste regionen mee te blijven doen. Het gaat tot nu toe behoorlijk goed en we zijn benieuwd wat we vanavond klaar kunnen maken.

Youri ging in zijn openingspartij tegen Koop goed van start door in een mooie 3-gamer zijn zege te behalen. Arthur bood meer tegenstand, maar door geconcentreerd te blijven spelen wist hij na verlies in de eerste game toch punt 2 bij zijn totaal te voegen. In de set tegen Christan moest hij echter na verwoede strijd in hem zijn meerdere erkennen. Met 9-11 en 2x 10-12 verloor hij nipt zijn partij.

Jan deed het zeker niet slechter want hoewel hij 5 games nodig had tegen Christan kon hij toch de laatste winnen afsluiten wat hem de overwinning opleverde. Koop werd eveneens een slachtoffer van Jan's scoringsdrift. Alleen de 3e game moest hij toegeven, maar in de laatste haalde hij met 11-9 de winst naar zich toe. Van Arthur verloor hij de 1e 2 games met 3-11 en 5-11 wat niet veel vrolijkheid bracht. Door met 11-8 de derde te winnen kreeg hij weer wat moed, maar in de laatste was het weer pet met een rietje en wist hij nog maar 4 punten te scoren. Met 2 punten moest ook hij genoegen nemen.

Het dubbelspel tussen Jan&Youri en Christan&Arthur verliep helemaal niet naar wens. Na de eerste games dik verloren te hebben werden de volgende 2 nipt gewonnen. Jammer genoeg was de pijp in de laatste helemaal leeg en werd de dubbel een prooi voor de tegenstanders. Jammer voor dit altijd belangrijke punt.

Kristiaan is hard op weg onze pinchhitter te worden want hij veegde in drie snelle games de vloer aan met Arthur en had zijn eerste punt op zak. Met Christan leverde hij een verbeten strijd die hij in zijn voordeel besliste door met de zinderende cijfers van 10-12, 13-11, 7-11, 11-8 en 12-10 te zegevieren. Ook zijn laatste set, tegen Koop, verliep op dezelfde manier. In een minstens zo'n spannende gelijk opgaande 5-gamer won hij met 11-7 de laatste zodat hij de volle 100% scoorde. Het zat er dik in dat hij na afloop zeer tevreden was.

Met de 7-3 overwinning zitten we nu, weliswaar met 1 wedstrijd méér gespeeld, aan de bovenkant van de poule. Met 1 punt minder dan Middelburg staan we nu op plaats 2.