Voor de vervroegde returnwedstrijd tegen Middelburg ontvingen de mannen de Walchenaars thuis om die af te werken. Deze keer waren ze niet met z'n tweeën en was de derde man er nu bij.

Youri startte zijn serie netjes door in drieën zijn tegenstander Sven te verslaan. Dat gaf moed voor de volgende, maar Marco was net iets te sterk voor hem en hij verloor zijn set in vieren. Tegen Jan zat het ook niet mee. Ze hadden 5 games nodig om de partij af te maken. Met 12-10, 4-11, 5-11, 11-9 en 9-11 verloor Youri nipt. Met 1 punt moest hij het doen.

Jan begon tegen de andere Jan met het winnen van de 1e game, maar in een radeloze 2e haalde hij maar 2 punten. Met de cijfers van 11-13 en wederom 2-11 nam hij afscheid van een vreemde pot. Gelukkig werd Sven een prooi voor hem. In een 3-gamer zette hij de Middelburger opzij en had ook hij zijn punt binnen. Dat was gelijk het laatste want ook Marco was net te sterk voor hem. Weliswaar verloor hij nipt game 5 met 9-11, maar ook dit punt weg.

De dubbel die de vorige keer gewonnen werd verliep nu jammer genoeg andersom. Jan&Youri streden tegen Jan&Marco een verwoede strijd die helaas in vijven in het voordeel van de tegenstanders werd beslecht. De dubbel was de oorzaak dat de vorige stand niet werd omgedraaid.

Want wat waren de resultaten van Vincent. Hij speelde eerst tegen Marco die echter te sterk voor hem was en in drieën verloor hij dan ook zijn partij. Tegen Jan speelde hij een degelijk pot die hij weliswaar met 7, 7 en 10 punten verloor, maar waarin het toch niet slecht ging. In zijn laatste set, tegen Sven, behaalde hij met sterk spel zijn eerste overwinning. Met 2x 11-6 en 11-2 was de buit binnen.

Gezien de eerste uitslag tegen het sterke Middelburg viel de 3-7 al met al nog niet echt tegen. Het gemiddelde was over de twee wedstrijden genomen niet slecht. Benieuwd hoe sterk Scaldina is volgende week.