De uitwedstrijd tegen Middelburg zagen onze mannen met spanning tegemoet omdat dat een geduchte tegenstander is. Het bleek echter dat de tegenstanders maar 2 man op de been konden brengen en dat waren bij voorbaat 3 punten.

Jan opende tegen Hans, de oude rot van het team, zeer sterk want met 8, 5 en 3 punten voor Hans was het een korte set en was het punt binnen. Tegen Edo ging het wat moeizamer. Hij wist de 1e game nog binnen te slepen, maar de resterende 3 waren een verloren zaak, zodat hij tevreden moest zijn met het eerder behaalde punt.

Vincent maakte tegen Edo weinig kans. Hoewel hij zeker goed tegenstand bood moest hij in hem zijn meerdere erkennen met gamestanden van 2x 7-11 en 5-11. De strijd tegen Hans verliep spannender. De eerste 2 games eindigden met 2x 12-10 voor Hans, waarna Vincent game 3 binnen haalde, maar in de 4e kwam hij net iets te kort en verloor ook zijn 2e partij.

Youri won knap van Hans. Hij speelde een vaste set en rolde zijn opponent met de mooie cijfers van 11-9, 11-5 en 11-6 op. Ondanks die opsteker redde hij het toch niet tegen Edo. Wel kon hij nog de 3e game naar zich toe halen, maar meer kon hij niet inbrengen tegen de sterkste speler van het team van Middelburg.

De dubbel tussen Hans&Edo en Jan&Youri werd in 5 games uitgevochten. De eerste 2 games gingen naar de tegenstanders. De twee volgende waren prooi voor onze helden zodat de stand weer gelijk was. Dat smaakte naar meer en met een knappe 11-5 werd de laatste game afgesloten, zodat ook dat belangrijke punt binnen was.

Met een eindstand van 6-4 voor ons team was het natuurlijk een mooi begin van de competitie, gezien ook de uitslag van de eerste ontmoeting tegen Smash'76. Maar de competitie is nog maar net begonnen en er is nog niets te zeggen over het verdere verloop.