View My Stats

TTVYERSEKE

TAFELTENNISVERENIGING YERSEKE

  
  
  • Website Laatst Gewijzigd op maandag 04 juni 2018, 22:32:00.
Dutch English French German Greek Italian
Game11 Banner
logo butterfly “SponsorKliks,

 

Agenda - Toernooien

Login

Oude verslagen kan je vinden in het archief

 

 

Terug naar Nieuws - Verslagen

Competitieverslagen Senioren team Kees

Wedstrijd 10.

Ongeacht de uitslag in de uitwedstrijd tegen Hotak kunnen we vrijuit spelen omdat we al op een veilige plaats staan in de poule. Uiteraard gaan we toch proberen zoveel mogelijk punten te scoren om die 3e plaats vast te houden.

Lees meer...

Wedstrijd 9.

Hoe zou de thuismatch tegen de Pin Pongers verlopen. Als we de stand bekijken is het zaak dat we toch een paar punten moeten halen om veilig te zijn op de plaats in de poule. De vorige keer was de 1-9 een bittere pil tegen het moeilijk bespeelbare team, dus dat moet nu beter.

Lees meer...

Wedstrijd 8.

Tegen de tegenstanders van vanavond moeten we punten pakken want anders zouden we wel eens in de gevarenzone kunnen komen, zodat we misschien wel een beslissingswedstrijd moeten spelen om in de 4e klas te blijven.

Lees meer...

Wedstrijd 7.

De eerste wedstrijd tegen Hotak was de match van de waarheid. Na de zeperd van vorige week, tegen de PinPongers was het nu zaak van punten pakken om minimaal in de middenmoot van de poule te blijven. Maar zoals gezegd; de goede moed was zeer aanwezig.

Lees meer...

Wedstrijd 6.

Hoe gaan we het nu krijgen? Van te voren hadden we er goede moed op dat we wat punten zouden kunnen pakken in de uitwedstrijd tegen de Pin Pongers, de ploeg uit Wouwse Plantage. Zij hadden nog weinig punten en als je daar van uit gaat zou het toch moeten lukken om een leuke score te bewerkstelligen. Hoe fout kan het zijn om die conclusie te trekken.

Lees meer...