Om alle nieuws/verslagen te kunnen lezen moet je ingelogd zijn

Nieuws - Verslagen

Voorzitter Jan opent de vergadering om 20.00 u. met het verwelkomen van de bestuursleden en Alexander.     Vervolgens wordt de agenda vastgesteld.

De notulen worden doorgenomen en goedgekeurd.

Ingekomen,      Uitnodigingen toernooien.          ZuidWest - Regiovergadering Afd. ZuidWest.

Tussenstanden competitie:

S1                    2e pl.   1e klas                          Jeugdteam      J1 1e plaats      Junioren          4e klas

S2                    6e pl.   3e klas

S3                    6e pl.   4e klas

S5 TTVO        5e pl.   7e klas (5 teams)

Het 1e seniorenteam, bestaande uit Koen, Herbert, Jurian en Adrian en Antonis doen goede zaken in de 1e klas. Ze staan op plaats 2.

Team 2 met Hans, John, Kristiaan, Kees de R. en Corné, doen het ditmaal niet al te best. Ondanks dat ze hun uiterste best deden gaat het waarschijnlijk niet lukken om zich in de 3e klas te handhaven.

Team 3 wat bestaat uit Kees, Jan, Youri, Vincent en Dennis staat na de 8e ronde op de 6e plaats in de 4e klas. Door allerlei omstandigheden lukte het niet om uit de gevarenzone te blijven en ze moeten dan ook vrezen dat ook zij gaan degraderen.

Het 4e team wat samen speelt bij en met TTVO kan het ook jammer genoeg niet bolwerken en behaalden geen zeges. Alexander en Ad met Peter Kempe, Casper van Dam en Ardie Storm waren nog niet sterk genoeg. Ze gaan eindigden als laatste in de 7e klas van de afdeling.

Bij de jeugd hebben we 1 team in de afdeling Junioren en zij draaien weer heel goed.

Het jeugdteam wat bestaat uit Ryan, Ralf, Aron, Sjoerd en Louis leverde al uitstekende prestaties. Ze staan op dit moment op de 1e plaats in de 4e klas A met al 12 punten voorsprong.

De samenstelling van de teams voor de voorjaarscompetitie:

Sen.: T1     Herbert, Jurian, Koen, Antonis                                                         1e klas

T2      Hans, John, Kristiaan, Dick, Corné, Kees de R.                              4e klas   [?]

T3      Kees de B., Jan, Youri, Vincent, Dennis                                          5e klas   [?]

T4      Alexander , Ad [spelen bij TTVO]                                                  7e klas

Jun.: T1      Ryan, Ralf, Aron, Sjoerd       [voorlopig]                                        3e klas Junioren

En wellicht nog een team of jeugd voor de starterscompetitie.

Bij de clubkampioenschappen op 15 dec. verzorgen Koen en Herbert de senioren. Youri en Alexander de jeugd.

Er zal geen dubbelkampioenschap gehouden worden.

Het dubbeltoernooi met familie / vrienden in januari gaat niet door. Daarvoor in de plaats wordt op een bestuursvergadering bekeken wat we gaan doen in 2019 i.v.m. het 45-jarig jubileum.

Met de jeugdtraining gaat het ineens de goede kant op. In minder dan geen tijd kregen we er 7 jeugdleden bij. Momenteel zijn er nu 14 jeugdleden. Mochten er nog meer bijkomen dan gaan we dit bekijken tot eind van het jaar en daarna wordt besloten of we de woensdag er weer bij gaan huren. Een heel positieve ontwikkeling.

Aangezien het noodzakelijk is, is besloten om de contributie m.i.v. het nieuwe jaar te verhogen naar € 125,00 per jaar. Vanaf volgend jaar zal de zaalhuur beduidend minder zijn en hopelijk zullen we dan de begroting weer sluitend kunnen maken.

Bij de rondvraag had alleen Kees een ontwerp logo gemaakt om op te hangen bij de ingang van de zaal. Dit om bezoekers en eventuele nieuwsgierigen tegemoet te komen om ons te vinden. Van de 2 uitvoeringen werd het meest gekleurde exemplaar gekozen.

Om 22.30 u. sluit Jan de vergadering en bedankt ieder voor hun inbreng en wenst ieder wel thuis.