• Website Laatst Gewijzigd op zondag 12 augustus 2018, 16:10:47.

Ieder kan lid worden van de TTV “YERSEKE” door zich schriftelijk aan te melden bij de secretaris. De contributie moet per jaar in januari worden betaald. Nieuwe leden betalen vanaf de datum van aanmelding tot 1 januari van het nieuwe boekjaar. Het boekjaar is van 1 januari t/m 31 december.

Alle NTTB leden ontvangen een ledenpas via de NTTB.

Contributie senioren en junioren:                                  € 120,00    per jaar.

De contributie dient men te betalen 20 dagen na dagtekening van de ontvangen factuur.

Betaling t.n.v.: TTV “YERSEKE”  onder vermelding van het factuurnummer bij:

Rabobank Oosterschelde:   NL05 RABO 0373 9528 13

Afmelden als lid dient schriftelijk (of per e-mail) te gebeuren voor 31 december van het lopende jaar bij de secretaris / ledenadministrateur van de vereniging.

Bij niet tijdig afmelden is de helft van de jaarlijkse contributie verschuldigd.

Leden van de vereniging zijn automatisch basislid van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en verzekerd tegen W.A.

Om lid te worden kun je het inschrijfformulier invullen, uitprinten, ondertekenen en opsturen. Klik hier