• Website Laatst Gewijzigd op zaterdag 17 februari 2018, 17:06:05.

Jubileumdag 20-12-2014         (zie ook foto's en films op deze website (toernooi foto's, diversen foto's , toernooi film) )

In 2014 vierden we alweer ons 40-jarig jubileum, weer een mijlpaal in onze geschiedenis.

We vierden dat feit op 20 december met overdag een dubbeltoernooi met leden en oud-leden en 's avonds een gezellig etentje in 'De Haven'.

Nadat we alles hadden klaargezet kwamen rond de klok van elf 55 deelnemers zich melden en werd er gezamenlijk ingespeeld en niet lang daarna werden de wedstrijden gestart.

Iedereen was ingedeeld in 2 klassen naar sterkte en er werd verwoed strijd geleverd om zo hoog mogelijk te eindigen. Dat daarbij de nodige zweetdruppels gelaten werden spreekt voor zich, want niet iedereen was in de vereiste conditie om dit slopende werk te volbrengen.

In de pauze werd er fors aangevallen op de broodjes en bolussen en werd de inwendige mens versterkt, zodat we er weer fris tegenaan konden. Na het nemen van een mooie foto van alle deelnemers werd het toernooi weer gestart.

Nadat de vele partijen waren afgewerkt kwamen in de 1e halve finale in de A-klas Adrie Tange & Hans Steketee tegenover Antonis Riedijk & Corné Steketee te staan. Na afloop werd duidelijk dat Antonis & Corné de sterkste waren in 3 gewonnen games.

In de 2e halve finale bonden Paul Steketee & Dennis van Stee de strijd aan met Leander Tramper & Sjacko Kosten. In een spannende 3-gamer sloten Paul en Dennis hun set winnend af en gingen ook zij door naar de finale.

Die finale van Adrie & Antonis tegen Paul & Dennis werd beslecht met 3-11, 11-9, 10-12 en 9-11 in het voordeel van Paul & Dennis die zich kampioen van de jubileumdag mochten noemen in de A-klas.

In de 1e halve finale van de B-klas moesten Armand van den Berge & Walter Krijger het opnemen tegen Gerco Slabbekoorn & Collin van Stee. De set werd in 3 snelle games gewonnen door Armand & Walter, die zich plaatsten voor de finale.

De 2e halve finale ging tussen Arno Tange & Tonnie de Landmeter en Youri van Dijken & Marten van de Berge. Na een gelijk opgaande strijd gingen Youri & Marten in 3 games met de eer strijken en kwamen ook zij in de finale.

De finale tussen Youri & Marten en Armand & Walter werd pas in de 4e game in het voordeel van Youri & Marten beslist. Met 11-8, 9-11, 11-8 en 12-10 werden zij kampioen in de B-klas.

Eindstanden A-klas:

1          Paul Steketee & Dennis van Stee

2          Antonis Riedijk & Corné Steketee

3 en 4   Leander Tramper & Sjacko Kosten

Adrie Tange & Hans Steketee *  (*invaller voor Danny Tange die geblesseerd raakte)

5 tm 8  Sjaak Tange & Jacky Tange

12        Michael Lobbezoo & Alexander Kraan

13        Ad Sgroot & Marius Verton

14        Rien Sinke & Eddy Sinke

Aangezien de middag wat uitliep werd in allerijl alles opgeruimd en werd koers gezet naar 'De Haven' om daar onder het genot van frites, snacks, salades en een drankje nog gezellig na te praten over deze geslaagde dag. Reden te over om over 5 jaar dit leuke evenement weer te organiseren.

Week programma

02-feb Yerseke 1 - Vice Versa '51 1