Bij tafeltennisvereniging TTV Yerseke kan iedereen tafeltennis beoefenen op de manier die je zelf wil. De een speelt alleen voor de gezelligheid, of om in beweging te blijven. De ander wil graag prestaties leveren en kijken hoever je kan komen.

Trainingen
Alle jeugdleden van TTV Yerseke hebben de gelegenheid om minimaal een keer per week training te volgen. Deze trainingen worden op dinsdagavond en indien mogelijk vrijdagavond gegeven. Verder geeft TTV Yerseke elk jaar een Superstar diploma voor jeugdleden die proeven met goed gevolg afgelegd hebben en waarin de basisbeginselen van het tafeltennis spelenderwijs worden geleerd.

Competitie
Ieder lid kan competitie spelen in de NTTB-competitie. TTV Yerseke is ingedeeld in de afdeling ZuidWest, het eerste en tweede jeugd team van TTV Yerseke komen uit in de landelijke competitie. Inlichtingen over competitie spelen, bij de jeugd of senioren, kun je krijgen bij de wedstrijdsecretarissen.
Senioren die in de afdeling ZuidWest uitkomen, spelen op vrijdag hun thuiswedstrijden in de competitie
Junioren die in de afdeling ZuidWest uitkomen, spelen op zaterdag hun thuiswedstrijden in de competitie.
De landelijk spelende (jeugd)teams spelen alleen op zaterdag. Voor inlichtingen kun je mailen naar de wedstrijdsecretarissen.