Voor de schema's click op senioren of junioren

NAJAARSCOMPETITIE JUNIOREN 2018 Door Alexander C. Kraan.
Na een stop van 7 weken zijn alle jeugdleden in training voor het nieuwe seizoen, de meesten hebben er al veel zin in. We starten dit seizoen met 1 team. De nummers die in de kolom ‘’vervoer’’ en ‘’ spelers’’ staan, verwijzen naar de nummers die voor de betreffende speler staat. De tijd die in de kolom ‘’vertrek/aanwezig’’ vermeld staat is de aanvangstijd van de thuiswedstrijden of de vertrektijd voor de uitwedstrijden. De tijd die in de kolom ‘’ tijd’’ (achter de datum) is de werkelijke aanvangstijd van de wedstrijd.
Samenstelling teams:
Team 1 – Starters S1 poule A:
Ryan Krijger*, Ralf van den Berge**, Jurgen Oostdijk, Louis van der Hart, Aron Bal.

Opm.: * = 1e aanvoerder ** = 2e aanvoerder
De aanvoerder zet zijn handtekening op het wedstrijdformulier en vult de gegevens van het wedstrijdformulier in (bij thuiswedstrijden, datum, wedstrijdnummer enz.), inclusief de teamgegevens van zijn eigen team. Het gehele team is echter aansprakelijke voor fouten, dus kijk er samen ook nog even naar!
Hieronder nog enkele belangrijke opmerkingen:
• Als je een keer niet kan spelen of kan rijden, dien je dit eerst zelf te regelen binnen je eigen team en daarna door te geven aan Alexander C. Kraan als je geen vervanger kunt vinden, dien je dit z.s.m. aan Alexander C. Kraan door te geven via 06-55689388/0113-603277 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Graag bij uit wedstrijden of Afwezigheid van Alexander een foto van het wedstrijd formulier door appen )06-55689388) of mailen naar Alexander C. Kraan ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
• Tegenstanders uit Zeeland geven wij altijd iets te drinken tijdens de pauze (na de dubbel) (behalve Smash ’76 , Sar ’72 en Effect’71 ), de bedoeling is dat elke speler hiervoor 1 drankje betaald, of dat iedereen om toe beurt het volledige bedrag betaald. Aangezien in Brabant dit geen gewoonte is, doen we dit bij Brabantse teams niet.
• Het is de bedoeling dat je bij je team blijft om te supporteren.
• Verliezen is niet leuk, maar blijft altijd sportief! Geweld tegen materiaal of door middel van woorden heeft geen enkele zin!
• Bij de dubbel is het de bedoeling dat je om de beurt dubbelt dus dat iedereen ongeveer evenveel dubbelt
Aandachtspunten voor ouders/begeleiders en spelers bij uitwedstrijden:
• Zorg dat de dubbelletters zijn ingevuld (het vakje bij wedstrijd 4)
• Zorg dat onder de persoonlijke gegevens bij de bezoekende vereniging alle gegevens worden ingevuld:
• Naam van de vereniging en teamnummer (Yerseke 1 bijv.)
• De voorletter(s) of voornaam en de gehele achternaam
• Bondsnummer van elke speler (neem altijd je sportpas mee!)
• Als er een invaller uit een lager team is vul je dat hier in (bijv. een speler van Yerseke 2 valt in bij Yerseke 1, dan zet je in dat vakje een 3 neer)
• De persoonlijke prestaties per speler (hoeveel partijen je hebt gewonnen en verloren) Je speelt 3 enkelpartijen, de dubbel telt voor de persoonlijke prestaties niet mee!
Als je 1 partij hebt gewonnen en er 2 hebt verloren vul je dus bij de gew. 1 in en bij de verl. 2 in. Het kan ook gebeuren dat je tegenstander maar met 2 spelers is, dit betekend dat je dan ook maar 2 partijen gespeeld hebt (en geen 3!) bij de persoonlijke prestaties vul je dan bijv. in gew. 2 en verl. 0
• De aanvoerder van het team moet zijn handtekening in het vakje van handtekening aanvoerder naar zetten.
• De begeleider/chauffeur moet een handtekening zetten in het vakje rechts bovenin handtekening scheidsrechters, vermeld hierbij ook de vereniging (TTV Yerseke)
• De chauffeur is verplicht om tijdens de competitiewedstrijd aanwezig te zijn, tenzij er een andere coach bij is (van onze club)
• Als je 18 jaar of ouder bent en je speelt jeugd competitie is het verplicht om een ouder of coach aanwezig is tijdens de wedstrijden
Na afloop neem je het blauwe wedstrijdpapier mee naar huis, dit lever je in bij degene die sleuteldienst heeft in de zaal in Yerseke of, als de zaal niet meer open is, bij Alexander C. Kraan op de eerst volgende training afgeven. Tenslotte wens ik iedereen veel plezier en vooral sportiviteit toe!

Vervoer

Het vervoer naar de uitwedstrijden dient om toerbeurt geregeld te worden door de spelers. Per competitie verwachten we dat u 1 á 2 keer wil rijden / of voor vervoer zorgt. De uitwedstrijden vinden meestal plaats in Zeeland en in West-Brabant. Bij de uitwedstrijden is het de bedoeling dat de chauffeur er bij blijft, dat is voor de spelers ook het leukste. Mocht u om welke reden dan ook er niet bij kunnen blijven, dan is dat geen probleem, mits er een begeleider van Yerseke bij is die het dan overneemt. Wel dient u altijd een handtekening op het wedstrijdformulier te zetten als bewijs dat er een begeleider bij de competitiewedstrijd aanwezig is geweest.
In onderling overleg mag je ervoor kiezen bij elke uitwedstrijd de vervoerskosten te delen. De vereniging heeft ook een T-tag de kosten daarvan zijn € 8,-- Is op te halen en te betalen bij Kees de Blaey