• Website Laatst Gewijzigd op maandag 19 november 2018, 20:17:57.

Click op de titel om het volledige artikel te kunnen lezen

Hoe zou de thuismatch tegen de Pin Pongers verlopen. Als we de stand bekijken is het zaak dat we toch een paar punten moeten halen om veilig te zijn op de plaats in de poule. De vorige keer was de 1-9 een bittere pil tegen het moeilijk bespeelbare team, dus dat moet nu beter.

Vincent begon zijn eerste pot tegen René en was slecht opgewassen tegen de sterk spelende Pin Ponger. In drieën moest hij dan ook in hem zijn meerdere erkennen. Ook Rose-Marie was te sterk voor hem en zijn 0-3 was snel een bekeken zaak. Tegen Eelco speelde hij zijn beste wedstrijd. Hij verloor weliswaar, maar de strijd ging aardig gelijk op. Hopelijk gaat het volgend seizoen weer wat beter met de vorm.

Met Jan ging het beter dan in de vorige ontmoeting. Hij won netjes van Eelco in vier games, waar in de laatste het spannendst was. Met 13-11 sloot hij de sessie af. René bleek toch een maatje te groot. In drieën moest hij capituleren met in de 3e game nipt verlies met 10-12. Van Rose-Marie verloor hij de 3e game, maar hij herstelde zich knap en trok de laatste weer naar zich toe. Hij was tevreden met 2 punten.

De dubbel tussen Jan&Kristiaan en René&Eelco verliep niet zoals we wilden. Met alleen winst van game 2 moesten de mannen knarsetandend toestaan dat het punt richting tegenstanders ging.

Kristiaan speelde de eerste van zijn drie 5-gamers tegen Rose-Marie en na verwoede strijd wist ze zich geen raad meer en haalde nog 3 punten in de laatste. In de volgende partij, tegen Eelco, was het lange tijd onzeker wie de strijd ging winnen. Met de kleinst mogelijke verschillen werd de set met 12-14, 11-9, 10-12, 11-6 en weer 10-12 in zijn nadeel beslecht. Tegen René van hetzelfde laken een pak, alleen waren de verschillen nu groter in de games. Met zijn 2 punten die hij nog haalde in de laatste was het gebeurd en moest hij genoegen nemen met 1 punt.

Met 3-7 verlies was de schade nog te overzien, want met 49 punten staan we nog steeds op plaats 3 en aangezien Hotak 4 punten haalde kunnen we niet meer worden ingehaald door Hotak en Scaldina zodat we veilig staan om in de 4e klas te blijven zonder een beslissingswedstrijd te moeten spelen.