Click op de titel om het volledige artikel te kunnen lezen

Hoe zouden onze jongens het ervan af brengen tegen de teamleden van de PinPongers. De uitwedstrijd was behoorlijk desastreus verlopen en het zou toch mogelijk moeten zijn om wat meer punten te sprokkelen dan de 2 die we toen haalden.

Youri begon gelijk met een lange 5-gamer  tegen Jac die helaas eindigde met een 8-11 stand in de laatste wat betekende dat het punt weg was. Tegen Rose-Marie werd het eenzelfde scenario, met dien verstande dat de score nu onze kant oprolde en Youri zijn punt binnen kon halen. In zijn derde set, tegen Eelco was hij niet opgewassen en in drieën was het pleit snel beslecht.

Jan speelde ook heftige partijen want aan Eelco bood hij hevig weerstand wat jammer genoeg toch resulteerde in een nederlaag. Ook tegen Jac ging de strijd gelijk op en dat bleek uit de cijfers die dicht bij elkaar in de buurt lagen. In de 5e en laatste game pakte hij de eindzege met 12-10 winst. Van Rose-Marie verloor hij met hetzelfde aantal games nu wel de laatste waar hij erg ontevreden over was. Er had meer ingezeten..

De dubbel draait over het algemeen goed in ons team. Dat bleek ook nu weer uit de strijd tussen Youri&Jan en Jac&Eelco. Ze gunden hun tegenstanders nog een game en dat was genoeg om het broodnodige punt te verschalken.

Armand raakt weer beter op dreef en demonstreerde dat door Rose-Marie in een zware 11-5, 11-9 en 14-11 te verslaan. Gelukkig was de set op tijd klaar, want zijn tegenspeelster kwam steeds dichterbij in de loop van de partij. Hoewel hij sterk tegenstand bood tegen Eelco kon hij alleen de 2e game naar zich toe halen en moest hij dan ook capituleren tegen de sterkste man van de PinPongers. In zijn laatste set had hij aan Jac niet echt veel moeite en kon hem dan ook in drie mooie games verslaan.

Met de 5-5, die beter is dan de vorige keer, moeten we genoegen nemen en het zal van de laatste 2 wedstrijden afhangen of we de beslissingswedstrijden kunnen ontlopen. Er zit nog steeds een kans in. We staan nu 4 punten achter de nummer 4 in de poule.