• Website Laatst Gewijzigd op zondag 12 augustus 2018, 16:10:47.

Click op de titel om het volledige artikel te kunnen lezen

Het najaarsseizoen is weer een feit en we gaan er vol in. Ons team is samengevoegd met de overgebleven leden van team 5 van de vorige competitie. Omdat dat team degradeerde uit de 4e klas en nu 5e klas moest gaan spelen en wij kampioen werden is weer 4e klas aangevraagd en dat is ook toegewezen. Wij zijn dus team 4. Het 3e team is bemand met Hans, Richard, Dick en John. Zij spelen 3e klas.

Zoals meestal begon Kees de eerste wedstrijd die hij speelde tegen de andere Kees van het team van Kerkwerve die op bezoek kwamen. Het begon wat moeizaam en hij verloor dan ook de 1e game. Ook de 2e werd nipt ingeleverd en toen hij de 3e won ging hij er weer in geloven. Helaas was dat ijdele hoop en met verlies van de laatste game ging het punt naar de tegenstander. Ook tegen Edwin begon het in mineur en leverde hij game 1 in. Maar gelukkig begon het vervolgens te draaien en werden de resterende 3 netjes binnen gehaald. Her eerste punt was binnen. Tegen Stoffel, waar het onderling altijd gelijk op gaat, werd het nu een mooie overwinning. Weliswaar verloor hij nog een game maar de andere werden gewonnen, de laatste zelfs met 11-3. Met 2 punten was hij best tevreden.

Youri speelde een knappe 5-gamer tegen Stoffel, die moeite had met het bekeken spelletje van Youri. Jammer genoeg ging de laatste game met 8-11 naar zijn opponent en stond hij met lege handen. Van Kees won hij de 2e game, maar was hij verder niet sterk genoeg om te zegevieren en leverde ook zijn 2e wedstrijd in. Het zelfde verhaal gold eigenlijk voor de pot tegen Edwin. Hij won nog wel een game, maar in de andere kwam hij net te kort. Al met al toch niet slecht gespeeld.

In de dubbel tussen Armand&Youri en Stoffel&Edwin verliep de match voorspoedig. Door met 11-8, 11-7 en weer 11-8 drie games op rij te winnen was weer een belangrijk punt aan de score toegevoegd.

In zijn eerste pot tegen ging Armand wat zenuwachtig van start, maar dat gevoel verdween al snel toen Edwin snel aan de kant werd gezet in drie snelle games. Dat gaf zelfvertrouwen tegen Stoffel, wat resulteerde in een sterk wisselende partij waarin hij met 6-11 en 13-15 de eerste 2 games verloor, maar de volgende 2 met 11-5 en 13-11 weer won. De laatste bracht de beslissing toen hij met maar liefst 11-0 Stoffel van de kaart veegde. Een vreemde pot. In de set tegen Kees ging het op en neer qua winst in de games. Om en om was er winst en verlies. In de 5e stond hij met 8-4 voor, maar daarna ging het helemaal mis en haalde hij nog 1 punt binnen en dat was niet genoeg. Met 9-11 leverde hij knarsetandend de game en het wedstrijdpunt in.

De 5-5 eindstand was een goede verhouding tussen de kemphanen. We gaan zien wat de volgende kamp brengt.