• Website Laatst Gewijzigd op zaterdag 26 mei 2018, 11:25:39.

Click op de titel om het volledige artikel te kunnen lezen

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en we gaan vol goede moed naar Roosendaal om de mannen van ODT te bestrijden. Uiteraard gaan we voor het kampioenschap, dus gaan we tot het uiterste om bovenaan te eindigen.

Ons team werd bemand door Kees en Jaap. Invaller Kristiaan deed mee voor Armand.

In een nog oven-warme zaal werd het bal geopend door Kees die zijn eerste set mooi wist te winnen van Christ. Ook Ronny werd aan de kant gezet. In 4 games was het punt binnen en dat gaf moed voor zijn laatste partij tegen Dick, waar hij de minste moeite mee had en die hij in drieën wist te verschalken. Een puike opsteker.

Kristiaan deed niet veel onder voor Kees, want ook hij speelde goed en wist na verlies tegen Ronny zijn volgende sets tegen respectievelijk Dick en Christ snel in 3 games binnen te halen.

Ook de dubbel van Kees&Kristiaan tegen Ronny&Dick leverde het maximale resultaat op. Na verlies met 5-11 van game 1 draaiden de mannen de rollen om en met 11-8, 14-12 en 11-7 werd het punt netjes toegevoegd aan het geheel.

Jaap knokte voor wat hij waard was, maar verloor in vieren van Ronny. Tegen Christ werd het een spannende pot die pas in de 5e game als verloren moest worden beschouwd. Tegen Ronny speelde hij een wisselende partij die met de cijfers 7-11, 3-11 en 10-12 jammer genoeg verloren werd.

Al met al is de eindstand van 6-4 een leuk begin van de competitie.